Instituut Kosmos Instituut Kosmos, gevestigd in Eindhoven en Maastricht
Afdrukken

Bijscholing-/Opfriscursus Schoonheidsverzorging

Duur:  6 avonden
Dagen:  Maandagavond 19:00-21:30
Extra's:  Eindhoven. Maastricht, Kapel Avezaath (Tiel)
 

Introductie
Voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten verzorgen wij een bijscholingscursus voor de beroepskwalificaties branchediploma schoonheidsspecialist, waarmee u uw theoretische kennis en praktische vaardigheden op het hedendaagse kwaliteitsniveau kunt brengen en u daarmee weer voldoet aan de huidige kwalificatie- en exameneisen. Tijdens de lessen worden nieuwe inzichten en ontwikkelingen in het vakgebied besproken en wordt in de praktijk de oude technieken getraind en de nieuwe technieken aangeleerd. U kunt zich per mail aanmelden wij nemen dan contact met u op voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Programma
U volgt gedurende 6 bijeenkomsten de praktijklessen. Hierin worden theorie en praktijk geïntegreerd gegeven. De opleiding voorziet in een pakket waar alle noodzakelijke producten in voorkomen. De cursisten werken tijdens de praktijklessen op elkaar. De lesdagen zijn op maandagavond of op dinsdag overdag, aanvang in onderling overleg.

Vooropleiding
Diploma Schoonheidsspecialist 

Certificaat
Aan het einde ontvangt u het KOSMOS-certificaat `Bijscholingscursus Beroepskwalificatie Branchediploma Schoonheidsspecialist.