Instituut Kosmos Instituut Kosmos, gevestigd in Eindhoven en Maastricht

Opleiding Thuis-studeren voor schoonheidsspecialist en pedicure

NIEUW ! : VOORDELIG THUISSTUDIETRAJECT VOOR DE BEROEPSOPLEIDING BRANCHEDIPLOMA SCHOONHEIDSSPECIALIST EN PEDICURE (PRAKTIJKLESSEN OM DE ANDERE WEEK)

Wij bieden nu ook naast de dag- of avondopleiding in deeltijd, tegen voordelig tarief een thuisstudieopleidingstraject aan voor het verwerven van het erkende branchediploma Schoonheidsspecialist en Pedicure met praktijklessen. Met de thuisstudie opleiding beschikt u over de nodige flexibiliteit om de studie ter hand te nemen op de plaats en het moment wanneer u dat schikt. Met studiediscipline en het thuis oefenen van de aangeleerde praktische vaardigheden kunt u binnen 8-9 maanden afstuderen. U krijgt in die periode aangereikt wat u aan theoretische kennis moet leren en aan praktische vaardigheden moet kunnen uitvoeren. Er wordt gewerkt op oefenmodellen. Bij de thuisstudie dient u daar zelf voor te zorgen. Indien daartoe geen mogelijkheden zijn kan Instituut Kosmos tegen vergoeding een model voor u regelen. Er zijn examen- en trainingsdagen opgenomen om de puntjes op de i te zetten. Na het behalen van de theorie-examens en het met goed gevolg afleggen van de proeve van bekwaamheid en het met een voldoende beoordeling van de portfolio ontvangt men het erkende branchediploma schoonheidsspecialist of pedicure.

De theoretische examens en proeven van bekwaamheid worden afgenomen door een erkend crebo-geregistreerd examenbureau bij ons op de schoollocatie of bij het examenbureau te Amersfoort.

Informatieaanvraag

Vraag voor meer informatie naar onze brochure met prijslijst of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.
Ook bent u van harte welkom op onze open dagen.

idee

Vraag nu uw brochures aan 

Alle Opleidingen →